Samsung Galaxy Note 3 Neo hoesjes

Bescherm je telefoon

Schade aan je telefoon is snel opgelopen en geeft het toestel niet alleen een onverzorgd uiterlijk, maar kan ook de werking belemmeren. Bescherm je telefoon daarom met een Samsung Galaxy Note 3 Neo hoesje.


Gevarieerd aanbod

Niet iedereen heeft dezelfde wensen. Daarom bestaat er een gevarieerd aanbod in Samsung Galaxy Note 3 Neo hoesjes. Als je nog niet besloten hebt welk Samsung Galaxy Note 3 Neo hoesje je wilt gebruiken, dan kan uitleg van de verschillen nuttig zijn.

Backcovers
De backcover is een Samsung Galaxy Note 3 Neo hoesje dat voornamelijk de achterkant van het toestel bedekt. Hierdoor wordt schade aan de behuizing voorkomen en wordt bij een ongelukkige val de schok geabsorbeerd. Omdat het scherm onbedekt blijft, worden krassen hierin niet voorkomen. Het voordeel van het open scherm is dat er altijd en zonder enige moeite een vlugge blik op de telefoon kan worden geworpen.

Booktypes en flipcases
Wil je een Samsung Galaxy Note 3 Neo hoesje dat ook het scherm beschermt? De voorkant van de booktype of een flipcase bedekt het scherm, maar kan eenvoudig geopend worden. Omdat dit Samsung Galaxy Note 3 Neo hoesje voor- en achterkant bedekt komt bovendien het door jou gekozen ontwerp optimaal tot zijn recht. Zo krijgt de telefoon een compleet nieuw uiterlijk.

Insteekhoesjes en portemonnee hoesjes
Wil je juist helemaal geen nieuw uiterlijk? Een insteekhoesje is een Samsung Galaxy Note 3 Neo hoesje dat het oorspronkelijke formaat en design van de telefoon niet aantast. In feite is dit hoesje een tasje waarin het toestel veilig bewaard wordt. Voor een gesprek neem je de gehele telefoon eruit, wat wel betekent dat deze bij een val schade op kan lopen. Een portemonnee hoesje heeft dezelfde eigenschappen. Dit Note 3 Neo hoesje is echter ontworpen om niet alleen je telefoon, maar ook je geld en pasjes in te kunnen bewaren. Een goede keuze als je op zoek bent naar een multifunctionele en stijlvolle hoes!


Waarom een Samsung Galaxy Note 3 Neo hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Samsung Galaxy Note 3 Neo hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2639 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10