Samsung Galaxy S4 Active hoesjes

Ga slijtage tegen

Met een Samsung Galaxy S4 Active hoesje draag je bij aan een zorgvuldige omgang met je telefoon. Ontsierende slijtage wordt tegengegaan en schokken worden geabsorbeerd. Zo beleef je lang plezier aan je smartphone.


Verschillende Samsung Galaxy S4 Active hoesjes

Verschillende soorten Samsung Galaxy S4 Active hoesjes beschermen je telefoon op verschillende manieren. Om je te helpen met het vinden van het juiste hoesje, zetten we het aanbod voor je op een rijtje.

De backcover
Dit Samsung Galaxy S4 Active hoesje zorgt voor bedekking van de achterkant van de telefoon en de hoekjes. De schermzijde wordt opengelaten waardoor het scherm niet behoed wordt voor krassen. Het voordeel van dit Samsung Galaxy S4 Active hoesje is dat het scherm altijd binnen handbereik is. Moeiteloos kan dus gekeken worden of er nieuwe berichten binnen zijn.

De flipcases en de booktype
Een flipcase of een booktype is een Samsung Galaxy S4 Active hoesje dat het scherm bedekt en eenvoudig kan worden opengeklapt. Het scherm wordt beschermd tegen schade door scherpe objecten, maar kan in een handomdraai zichtbaar gemaakt worden. Voor- en achterkant van de telefoon zijn verfraaid met het door jou gekozen uiterlijk van het hoesje, maar de zijkanten of de boven- en onderkant kunnen onbedekt blijven. De booktype heeft vaak opbergruimte aan de binnenkant en is daarmee een zeer praktisch S4 Active hoesje.

De portemonnee en insteekhoesjes
Zoek je een Samsung Galaxy S4 Active hoesje waarbij de telefoon tijdens gebruik onbedekt is? Dan biedt het insteekhoesje uitkomst. Het laat je genieten van het originele uiterlijk en de oorspronkelijke afmetingen van het toestel. Een belangrijk minpunt van dit Samsung Galaxy S4 Active hoesje is dat het je telefoon niet behoed voor schade, die tijdens gebruik wordt opgelopen. Het portemonnee hoesje is bij uitstek het hoesje voor jou als je je geld en pasjes samen met je telefoon wilt bewaren.

De screenprotectors
Als je schade aan het scherm wilt voorkomen wordt een screenprotector aangeraden. Dit dunne en krasbestendige folie kan vaak ook vingerafdrukken voorkomen en is daarmee een welkome aanvulling op het Samsung Galaxy S4 Active hoesje.


Waarom een Samsung Galaxy S4 Active hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Samsung Galaxy S4 Active hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2376 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10