Samsung Galaxy Xcover 2 hoesjes

Voorkom uitval

Als een telefoon van de tafelrand glijdt, kan dat lelijke gevolgen hebben. Gelukkig kunnen barsten in het scherm of zelfs complete uitval eenvoudig voorkomen worden met een Samsung Galaxy Xcover 2 hoesje.


Het juiste Samsung Galaxy Xcover 2 hoesje

Weet je al welk Samsung Galaxy Xcover 2 hoesje je wilt gebruiken? Er bestaan verschillende modellen hoesjes, elk met hun eigen voor- en nadelen. Hieronder een overzicht van de meest voorkomende Samsung Galaxy Xcover 2 hoesjes.

De backcover
Een Samsung Galaxy Xcover 2 hoesje uit deze categorie is licht en gebruiksvriendelijk, maar beschermt het scherm niet. Doordat de voorkant van dit Samsung Galaxy Xcover 2 hoesje open is, is het scherm altijd snel te bedienen. Vlug een gesprek aannemen of snel even kijken hoe laat het is, is dus geen probleem. Het grote nadeel is dat dit Xcover 2 hoesje niet voorkomt dat scherpe objecten krassen in het scherm veroorzaken. Gebruik bij een backcover daarom altijd een screenprotector voor optimale bescherming.

De booktype en de flipcase
De booktype, maar ook de flipcase, is een Samsung Galaxy Xcover 2 hoesje dat het toestel aan zowel de voor- als de achterzijde bedekt. Zo is dus niet alleen de behuizing, maar ook het scherm beschermd tegen kras- en stootschade. Een extra voordeel van een booktype is de opbergruimte voor pasjes, die vaak aan de binnenzijde is verwerkt.

Insteekhoesjes en portemonnee hoesjes
Een insteekhoesje is een Samsung Galaxy Xcover 2 hoesje dat werkt als een klein tasje, waarin de telefoon wordt opgeborgen. Voor gebruik wordt het toestel in zijn geheel uit het hoesje genomen. Enerzijds kun je zo genieten van het oorspronkelijke design van de telefoon. Anderzijds is het toestel tijdens gebruik niet beschermd. Het portemonnee hoesje is een bijzondere variant van het insteekhoesje. Dit Samsung Galaxy Xcover 2 hoesje is ontworpen om zowel je telefoon als je geld en kleine accessoires in mee te nemen.


Waarom een Samsung Galaxy Xcover 2 hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Samsung Galaxy Xcover 2 hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2376 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10