Samsung Galaxy Young hoesjes

Optimale bescherming

Je wilt er toch niet aan denken dat na een onverhoopte val je telefoon hapert bij het openen van je favorieten apps? Met een Samsung Galaxy Young hoesje zorg je voor optimale bescherming van je telefoon.


Een weloverwogen keuze

De keuze uit Samsung Galaxy Young hoesjes is ruim. Als je nog niet weet welk hoesje je wilt hebben, kan het fijn zijn om de verschillen tussen enkele modellen te kennen. Neem onderstaand overzicht door voor een weloverwogen keuze.

De backcover
Kies voor de backcover als je van eenvoudig en gebruiksvriendelijk houdt. Dit Samsung Galaxy Young hoesje bedekt enkel de achterzijde en de hoekjes van de telefoon. Zo blijft het scherm altijd toegankelijk en kunnen gesprekken snel worden aangenomen, maar worden klappen geabsorbeerd en slijtage voorkomen. De opening aan de voorkant is ook een nadeel. Doordat het scherm onbedekt is, blijft het risico op krassen hier relatief groot. Het gebruik van een screenprotector wordt dan ook aangeraden bij dit Samsung Galaxy Young hoesje.

De flipcase en de booktype
Zoek je een hoesje dat zowel voor- als achterzijde van het toestel beschermt? De flipcase en de booktype zijn hoesjes die niet alleen de behuizing, maar ook het scherm uitstekend beschermen. Voor gebruik van je telefoon open je gemakkelijk de voorzijde door deze omhoog of opzij te klappen. Een extra voordeel van dit type Samsung Galaxy Young hoesje is de opbergruimte voor pasjes, die vaak aan de binnenzijde te vinden is.

Het insteekhoesje
Wil je een Samsung Galaxy Young hoesje dat het uiterlijk van je telefoon niet verandert, dan kies je voor een insteekhoesje. Eenmaal in dit hoesje gestoken, wordt het toestel voorzien van optimale bescherming tegen kras- en stootschade. Haal de telefoon uit het hoesje om het toestel in zijn oorspronkelijke vorm in je hand te hebben. Dit type Galaxy Young hoesje is vaak geschikt voor meerdere telefoon modellen. Wel dien je tijdens gebruik van je telefoon voorzichtig te zijn, de telefoon is dan immers niet beschermd.


Waarom een Samsung Galaxy Young hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Samsung Galaxy Young hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

 Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
 Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
 Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
 Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2516 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10