Voor 21.00 uur besteld: direct verzondenAls je je bestelling hebt geplaatst, heb je natuurlijk geen zin om er nog eens dagen op te zitten wachten voordat je hem in huis hebt. Bovendien vinden wij dat je telefoon zo snel mogelijk in zijn nieuwe hoesje gestoken moet worden. Het liefst zouden wij het je direct overhandigen. Helaas gaat dat niet. We kunnen natuurlijk wel ons uiterste best doen om je aankoop zo snel mogelijk bij jou thuis te krijgen en dat doen we dan ook.

Dit betekent dat als je op een doordeweekse dag voor 21:00 uur bestelt, je producten dezelfde dag nog bij ons de deur uitgaan. Vervolgens komen ze in handen van PostNL. In 95% van de gevallen lukt het hen je bestelling de volgende dag door je brievenbus te schuiven. Bestellingen in het weekend zijn iets langer onderweg en komen in de regel op dinsdag aan. Laat je je bestelling op een adres in België afleveren of heb je ervoor gekozen om de pakketdienst in te schakelen, dan gelden andere levertijden. Om alles overzichtelijk te houden hebben we alles voor je op een rijtje gezet.

 

Bezorgdagen brievenbuspost

   Besteld vóór 21:00 uur op       Levering Nederland       Levering België   
Maandag  Dinsdag Donderdag
Dinsdag Woensdag Vrijdag
Woensdag Donderdag Zaterdag
Donderdag Vrijdag Maandag
Vrijdag  Zaterdag Dinsdag
Zaterdag  Dinsdag Woensdag
Zondag  Dinsdag Donderdag
        

Bezorgdagen pakketbezorging

   Besteld vóór 21:00 uur op       Levering Nederland       Levering België   
Maandag  Dinsdag Dinsdag
Dinsdag Woensdag Woensdag
Woensdag Donderdag Donderdag
Donderdag Vrijdag Vrijdag
Vrijdag  Zaterdag Zaterdag
Zaterdag  Maandag Maandag
Zondag  Dinsdag Dinsdag

Speciale wensen?
Wil je dat we je aangetekende post afleveren bij de buren, omdat je niet thuis bent of iemand wilt verrassen en je bestelling direct bij hem of haar laten afleveren? Geen probleem. Bij je bestelling is er ruimte om al je bezorgwensen door te geven zodat we er rekening mee kunnen houden.