Sony Xperia Z hoesjes

Een Sony Xperia Z hoesje beschermt

Door je telefoon te voorzien van een Sony Xperia Z hoesje, zorg je ervoor dat kras- en stootschade worden voorkomen. Zo blijft het toestel er niet alleen mooi uitzien, maar voorkom je ook dat het gaat haperen na een ongelukkige val.


Verschillende Sony Xperia Z hoesjes

Omdat niet ieders wensen hetzelfde zijn, bestaat er een variëteit aan Sony Xperia Z hoesjes. Verschillende modellen hebben elk hun eigen kwaliteiten. In het onderstaande schema worden kort de verschillen uitgelegd, om je te helpen in je keuze.

De backcover
Het eenvoud en lichte gewicht van de backcover, maken dit Sony Xperia Z hoesje tot de ideale beschermlaag voor degene die van simpel en effectief houden. De achterzijde en hoekjes worden beschermd tegen slijtage en bij vallen en stoten worden schokken geabsorbeerd. Bovendien blijft door de opening aan de voorzijde het scherm altijd binnen bereik en kan de telefoon snel worden opgenomen. De keerzijde hiervan is dat het scherm gevoelig blijft voor krassen. Combineer dit Sony Xperia Z hoesje dan ook altijd met een screenprotector voor optimale bescherming.

De flipcase of booktype
Met bedekking van zowel voor- als achterzijde hoef je je met dit type Sony Xperia Z hoesje geen zorgen te maken over de veiligheid van je telefoon. Niet alleen de achterkant en de hoekjes, maar ook het scherm wordt bedekt en beschermd tegen schade. Ook vanuit praktisch oogpunt kun je voor dit Sony Xperia Z hoesje kiezen. Veel modellen hebben opbergvakjes voor briefgeld en pasjes aan de binnenzijde.

Het insteekhoesje
Het insteekhoesje is een Sony Xperia Z hoesje dat werkt als een klein tasje voor je telefoon. Tijdens een gesprek heb je een onbedekt toestel in je handen, na gebruik steek je het toestel terug. Volledige eenvoud, maar ook geen bescherming dus tijdens gebruik. Een handig type insteekhoesje is het portemonnee hoesje. Deze biedt niet alleen ruimte aan je telefoon, maar ook aan andere gebruiksvoorwerpen, die je normaalgesproken in je portemonnee bewaard.

De screenprotector
Naast een Sony Xperia Z hoesje, kan een screenprotector voor bescherming van je scherm zorgen. Het folie is uiterst krasbestendig en vaak ook nog eens in staat om vette vingerafdrukken en schittering door zonlicht op het scherm te verminderen.


Waarom een Sony Xperia Z hoesje van TelefoonhoesjesXL?

Bij TelefoonhoesjesXL gaat het om duidelijkheid en voordeligheid. Wij zorgen ervoor dat jij keuze hebt uit de leukste en meest trendy Sony Xperia Z hoesjes. Onze producten zijn van hoge kwaliteit zodat jij je toestel zo goed mogelijk kunt beschermen tegen schade. We komen graag na wat we beloven:

✔  Verzenden: Je betaalt nooit verzendkosten bij TelefoonhoesjesXL
Bezorgen: Een supersnelle levering, vandaag bestellen voor 21:00 uur = direct verstuurd
Betalen: Betalen gebeurt altijd via een beveiligde verbinding
Retourneren:   Product niet goed? Je hebt 30 dagen de tijd om zorgeloos te retourneren


Gerelateerde toestellen
TelefoonhoesjesXL is 2855 keer beoordeeld met gemiddeld een 9/10